fbpx
Share

Представяме ви русенката Миряна Ивановамлад предприемач от екипа на KafEco (КафЕко)

KafEco е ученическият проект, който спечели отличието Най-добра учебна компания в България за 2021 в 13-ото издание на форума „Изгряващи звезди 2021“ на JA Bulgaria. Неговата цел е да се въведе нов вид екологично отопление, като за гориво се използва утайка от кафе.

Младото момиче работи заедно с още три приятелки – Ния Неделчева, Александра Василева и Бояна Карапасева. Те учат в МГ „Баба Тонка“ – Русе и са част от клуб по предприемачество „Успешните хора“.

 

 

Миряна и екипа на КафЕко

 

Миряна отговаря за финансите и маркетинг стратегията на проекта.

Има разнообразни интереси – от готвене (като тя поддържа кулинарна страница в Instagram) до т. нар. спортно ориентиране.

 

Чуйте интервюто на Михаела Георгиева с Миряна Иванова в звуковия файл:

 

 

Михаела Георгиева е доброволец в Startup Factory през лятото на 2021г. Тя е граждански активна личност, която се вълнува от темата за съвременното образование. Иска да бъде част от промяната и смята, че мястото на младия творец определено не е сред „масата“, но е сред хората. Повече за нея научете в интервюто.

Ако и ти си граждански активна личност, търсиш работно пространство, контакти с интересни хора или участие в събития и обучения, които променят?

Къщата на гражданските организации в Русе е мястото, където ще намериш всичко под един покрив.

Научи повече

Не пропускай информация за събитията и обученията на

Startup Factory

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

и веднага ще получиш две свободни за сваляне електронни книжки на тема МАРКЕТИНГ & БЛОКЧЕЙН

Лого БФЖ

Startup Factory e сдружение в обществена полза, регистрирано в Русе. Екипът работи активно вече шеста година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици и възрастни от цялата страна. От лятото на 2021 г. сдружението отвори вратите на Къщата на гражданските организации в Русе – споделено място, което събира граждански активни хора и НПО от региона.