fbpx
Share
Ако си наскоро завършил университет или преквалифициращ се професионалист и искаш да натрупаш професионален опит в НПО, като съдействаш с разработването и изпълнението на стратегии за дигитален маркетинг, сега можеш да кандидатстваш за

Стипендиантската програма „Дигитален маркетинг за значими каузи“

на Фондация „Америка за България“. Програмата осигурява 9-месечен платен стаж по дигитален маркетинг на 12 стипендианти, като Startup Factory е една от 12-те организации, които можеш да избереш, за да проведеш стажа си при нас.

 

От теб ще се очаква да отделяш по 20 часа седмично за дистанционна работа в организацията, както и да вземаш участие във всички събития и лекции по Стипендиантската програма.

Всеки стажант ще може да се възползва от индивидуална менторска подкрепа от доказани специалисти в сферата на дигиталния маркетинг. Програмата ще предложи на стажантите и допълнителни лекции и уебинари с професионалисти в бранша. 

Кандидатстването е отворено до 31 август 2022 г.

Стажовете ще започнат на 26 септември 2022 г.

Similar articles

Как да напиша и публикувам сам първата си книга?

Как да напиша и публикувам сам първата си книга?

Александър Кондов разказва за историята на написването и разпространяването на трите си книги. Споделя информация от кухнята и дава практични съвети за това как да поемем контрол върху творческия и търговския процес

Америка за България - партньори на StartupFactory

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.

Фондацията е плод на успеха на Българо- американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: us4bg.org.

Startup Factory logo

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи вече седма година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Екипът организира обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризира активно възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса.