fbpx
Share

Обучението Основи на електронната търговия очаквано провокира голям интерес сред аудиторията на Startup Factory.

Курсът се проведе онлайн в периода ноември-декември 2020, като се включиха над 30 участника от цялата страна. Сред тях бяха студенти, работещи, които вече имат създаден електронен магазин, и такива, които планират да създадат, както и представители на НПО сектора, които също търсят варианти за по-успешно използване на възможностите на онлайн средата.

Електронната търговия – безспорният печеливш в коронакризата

Курсът беше изключително полезен за мен. Лекторът Никола Илчев ни запозна изключително достъпно, структурирано и разбирамо с огромна по обем информация. Най-ценното, е че това е практическа информация и неговия личен опит, което е изключително ценно и вдъхновяващо. Многото примери, литература, съвети и детайли, поднесени с лекота и чувство за хумор, бяха важни, полезни и интересни. Темата за електронната търговия от плашеща и тотално неясна се превърна в интересна и интригуваща, а това съвсем не го очаквах. Определвно се усещам стъпила върху ясна основа, сега предстои надграждане и предприемане на действия.

Гергана Атанасова

Както всички щастливи семейства си приличат, така и всички добри обучения си приличат – лекторът е компетентен и откровен, с много пракчитески опит, който желае щедро да сподели.

Георги Балабанов

Вижте как започна темата за маркетплейс платформи в последната лекция от курса Основи на електронната търговия

Участниците в 8 седмичния курс се запознаха подробно с основните стъпки при изграждане на онлайн бизнес. Лекторът – Никола Илчев, предприемач с богат опит в собствени и чужди онлайн проекти, даде множество практически примери и съвети за управление и успешно развитие на електронни магазини.

Никола има значително влияние в развитието на екосистемата на електронните търговци в България. Той е създателят на eCommerce Academy – една от водещите структури в страната, провеждащи обучения, семинари и конференции на тема онлайн търговци. Богатото съдържание на YouTube канала на академията  е допълнителен източник на редовна актуална информация, която участниците в курса ще продължат да следят.

Вижте още отзиви от участниците в курса Основи на електронната търговия ноември-декември 2020

Този курс на обучение беше много интересен и полезен за мен. Наистина не допусках, че може да покрие очакванията ми, но дори ги надмина. Научих неща, които със сигурност ще са ми полезни в работата и ще ми помогнат да разширя и доразвия бизнеса, с който се занимавам. Благодаря за отношението и вниманието, с което се отнесоха Теодора Енева и Никола Илчев!

Теодора Божилова-Станчева

Препоръчвам този курс на всички, които искат да получат основни познания и развитие в областта на електронната търговия. Информацията беше много полезна, достъпна и атрактивно поднесена. Благодаря на организаторите и на лектора за отзивчивостта и тяхната всеотдайност при провеждането на курса!

Доброслава Стоилова

Курсът беше много интересно поднесен, а и Ники не пропускаше да отговаря адекватно на колегите. Също така беше доста откровен (според мен) за доста неща, например по темата за продажби в Амазон повечето курсове и лектори обясняват колко е лесно, а то не е така (в което съм се убедил предходната година), и той го каза. Имаше някои „дребни“, но съществени моменти, които трудно бих ги чул другаде (като например за ревютата в емаг и амазон).

Служител в администрация, който обмисля преориентиране

Курсът Основи на електронната търговия покри напълно очакванията ми. Бяха засегнати множество практически примери. Лекторът представи всички видове онлайн бизнес и даде насоки за развитие както на българския пазар, така и на международния. Организацията и провеждането на обучението бяха на много високо ниво.

Студент, който планира да стартира дейност

Отличен курс със съвременна информация, описващ утвърдени практики в електронната търговия и тяхното приложение за България.

QA специалист

Курсът е много добре структуриран. Лекторът е с отлични познания и откроява много дребни детайли. Предава ги с много примери, споделяне на личен опит и нагледното показване на нещата.

Вангел Апостолов

Създаването на истински онлайн магазин е сериозно начинание.

То изисква много отдаденост, непрекъснато следене на тенденциите и актуализиране на познанията. Този курс е за вас:

  • Ако планирате да започнете свой онлайн бизнес и търсите някой, който да ви даде напътствия и препратки към полезни източници, да сподели личен опит и практически съвети
  • Ако вече имате действащ електронен магазин и искате да попълните знанията си и да ги надградите, да научите нещо ново по достъпен и нагледен начин.

Лого Америка за България

Обучението за развитие на дигиталните умения в Русе се осъществава с подкрепата на Фондация „Америка за България“.

Вижте още от нашите обучения за развитие на дигиталните умения.

Startup Factory e сдружение в обществена полза, работещо активно вече шеста година за развиване на ключови дигитални умения на ученици и възрастни, както и за подпомагане на предприемаческата екосистема в България.