fbpx
Share
Techstars е един от водещите световни акселератори с 15 уникорна и близо 3 000 компании, които са завършили различни тематични програми в цял свят. Успехът на Techstars се базира на изпитани принципи, огромна мрежа ментори, корпоративни партньорства и страхотни хора в екипа.
Емилиян Енев от високотехнологичната компания ReCheck завърши наскоро акселераторската програма „Future of finance“ в Амстердам, която се реализира в партньорство с банковата институция ABN AMRO.
В специално онлайн събитие той представи най-важните научени уроци в рамките на програмата и ще даде вътрешна информация за фокуса, приоритетите и системата за избор на стартъпи от Techstars.

Темите на онлайн събитието са:

 • Как да попаднем на радара на Techstars;
 • Какво да направим, за да увеличим шанса да ни приемат в акселераторската програма;
 • Какви са условията на първоначалната инвестиция;
 • Какво е най-важно за Techstars при избора на стартъпи;
 • Как протича програмата и как да вземем максимума от нея;
 • Какво трябва да знаем за работата с менторите в Techstars;
 • До какви ресурси се осигурява достъп и как да се подготвим за demo day;

  За ReCheck:

  ReCheck e българо-нидерландска компания, която разработва практични решения на базата на децентрализирани технологии. ReCheck се включи в Techstars с продукт за управление на данни за недвижими имоти и оценка на представянето на сградите от гледна точка на енергийна консумация и качество на въздуха.

  Обучението се осъществява по проект „Развитие на дигитални и предприемачески умения в Русе и региона“ с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“.

  Организатори

  Америка за България - партньори на StartupFactory

  Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.

  Фондацията е плод на успеха на Българо- американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: us4bg.org.

  Startup Factory logo

  Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи вече шеста година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в региона. Екипът организира обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризира активно възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса.