fbpx

Обучението Основи на електронната търговия очаквано провокира голям интерес сред аудиторията на Startup Factory.

Курсът се проведе онлайн в периода ноември-декември 2020, като се включиха над 30 участника от цялата страна. Сред тях бяха студенти, работещи, които вече имат създаден електронен магазин, и такива, които планират да създадат, както и представители на НПО сектора, които също търсят варианти за по-успешно използване на възможностите на онлайн средата.

Курсът беше изключително полезен за мен. Лекторът Никола Илчев ни запозна изключително достъпно, структурирано и разбирамо с огромна по обем информация. Най-ценното, е че това е практическа информация и неговия личен опит, което е изключително ценно и вдъхновяващо. Многото примери, литература, съвети и детайли, поднесени с лекота и чувство за хумор, бяха важни, полезни и интересни. Темата за електронната търговия от плашеща и тотално неясна се превърна в интересна и интригуваща, а това съвсем не го очаквах. Определвно се усещам стъпила върху ясна основа, сега предстои надграждане и предприемане на действия.

Гергана Атанасова

Както всички щастливи семейства си приличат, така и всички добри обучения си приличат – лекторът е компетентен и откровен, с много пракчитески опит, който желае щедро да сподели.

Георги Балабанов

Вижте как започна темата за маркетплейс платформи в последната лекция от курса Основи на електронната търговия

Участниците в 8 седмичния курс се запознаха подробно с основните стъпки при изграждане на онлайн бизнес. Лекторът – Никола Илчев, предприемач с богат опит в собствени и чужди онлайн проекти, даде множество практически примери и съвети за управление и успешно развитие на електронни магазини.

Никола има значително влияние в развитието на екосистемата на електронните търговци в България. Той е създателят на eCommerce Academy – една от водещите структури в страната, провеждащи обучения, семинари и конференции на тема онлайн търговци. Богатото съдържание на YouTube канала на академията  е допълнителен източник на редовна актуална информация, която участниците в курса ще продължат да следят.

Вижте още отзиви от участниците в курса Основи на електронната търговия ноември-декември 2020

Този курс на обучение беше много интересен и полезен за мен. Наистина не допусках, че може да покрие очакванията ми, но дори ги надмина. Научих неща, които със сигурност ще са ми полезни в работата и ще ми помогнат да разширя и доразвия бизнеса, с който се занимавам. Благодаря за отношението и вниманието, с което се отнесоха Теодора Енева и Никола Илчев!

Теодора Божилова-Станчева

Препоръчвам този курс на всички, които искат да получат основни познания и развитие в областта на електронната търговия. Информацията беше много полезна, достъпна и атрактивно поднесена. Благодаря на организаторите и на лектора за отзивчивостта и тяхната всеотдайност при провеждането на курса!

Доброслава Стоилова

Курсът беше много интересно поднесен, а и Ники не пропускаше да отговаря адекватно на колегите. Също така беше доста откровен (според мен) за доста неща, например по темата за продажби в Амазон повечето курсове и лектори обясняват колко е лесно, а то не е така (в което съм се убедил предходната година), и той го каза. Имаше някои „дребни“, но съществени моменти, които трудно бих ги чул другаде (като например за ревютата в емаг и амазон).

Служител в администрация, който обмисля преориентиране

Курсът Основи на електронната търговия покри напълно очакванията ми. Бяха засегнати множество практически примери. Лекторът представи всички видове онлайн бизнес и даде насоки за развитие както на българския пазар, така и на международния. Организацията и провеждането на обучението бяха на много високо ниво.

Студент, който планира да стартира дейност

Отличен курс със съвременна информация, описващ утвърдени практики в електронната търговия и тяхното приложение за България.

QA специалист

Курсът е много добре структуриран. Лекторът е с отлични познания и откроява много дребни детайли. Предава ги с много примери, споделяне на личен опит и нагледното показване на нещата.

Вангел Апостолов

Създаването на истински онлайн магазин е сериозно начинание.

То изисква много отдаденост, непрекъснато следене на тенденциите и актуализиране на познанията. Този курс е за вас:

  • Ако планирате да започнете свой онлайн бизнес и търсите някой, който да ви даде напътствия и препратки към полезни източници, да сподели личен опит и практически съвети
  • Ако вече имате действащ електронен магазин и искате да попълните знанията си и да ги надградите, да научите нещо ново по достъпен и нагледен начин.

Следващата група от курса Основи на електронната търговия започва на 23 януари 2021

Желая да се включа

За въпроси телефон 0888 79 66 73.

Лого Америка за България

Обучението за развитие на дигиталните умения в Русе се осъществава с подкрепата на Фондация „Америка за България“.

Вижте още от нашите обучения за развитие на дигиталните умения.

Startup Factory e сдружение в обществена полза, работещо активно вече шеста година за развиване на ключови дигитални умения на ученици и възрастни, както и за подпомагане на предприемаческата екосистема в България.

Сподели с приятели