fbpx
Share

Тазгодишното нетуъркинг парти на Startup Factory ще остане в спомените на всички участници с прохладния летен дъжд, който опита да го провали, но за щастие не успя. На 7 юли вечерта на кея в Русе се събраха стотина най-близки приятели от общността, участници в обученията, лектори, съмишленици и партньори на организацията. Въпреки времето, настроението бе страхотно и програмата на събитието остана непроменена.

Емилиян Енев, инициатор на сдружение Startup Factory и негов председател, приветства участниците с вдъхновяваща и силна реч. Той сподели своята вяра в предприемаческия дух и силата на общността за преодоляване на трудностите, които всеки неминуемо среща. Емилиян отново ни напомни, че нищо не можем да направим сами, а истинската промяна и значим успех се случват само тогава, когато работим заедно! 

Събитието продължи с приветствие от спонсорите EUShipments и FAAC България, които изразиха своята подкрепа към стартъп общността и подчертаха важността на предприемачеството за развитието на бизнес средата в Русе.

Партито продължи със забавления и изненади. Сапуненото шоу зарадва всички присъстващи и ги върна в детството. След това всички се насладиха на сладоледа, а викторината с награди провери доколко присъстващите знаят важни факти за компаниите партньори на събитието.

Забавленията не спряха до тук. Фото пропсовете бяха хита на вечерта. С тях участниците запечатаха уникални спомени. Доброто настроение бе гарантирано и от страхотната музика – фънк, диско и джаз от плочите на DJ Mr. Clark. А Хабитати осигуриха напитките, което поддържаше градуса на настроението и  атмосферата през цялото време.

Събитието събра за пореден път в Русе съмишленици и хора, които имат една обща цел – да случваме промяната в града и България. Заедно споделихме опит и вдъхновение, родиха се нови идеи, обсъдиха се нови планове.

За втора поредна година лятното нетуъркинг парти на Startup Factory демонстрира силата на общността и показа какво може да се случи, когато хората се свързват и работят заедно. Вечерта ще запомним с усмивките, позитивизма и вдъхновението, с което всички се заредихме.

Очакваме с нетърпение следващото събитие на Startup Factory!

Similar articles

Организатор:

Startup Factory e сдружение с нестопанска цел, което работи от 2015 година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни от Русе и за подобряване на предприемаческата екосистема в България. През 2022 г. организацията създаде платформа с видео обучения, записи от уебинари и много безплатни ресурси в помощ на всеки, който желае да повишава квалификацията си самостоятелно откъдето и когато пожелае. 

Партньори:

Ruse Free Spirit

Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ е учредена на 15.11.2012г., с цел да осъществява дейности в обществена полза и да насърчава политики, които допринасят за развитието на гражданското общество, образованието, науката, културата и технологиите.

Фондацията е устойчива платформа за диалог и създаване на междусекторни партньорства, за иницииране и организиране на културни събития, за подкрепа на талантливи и изявени русенци, за привличане на средства за реализиране на иновативна и амбициозна културна програма, и за утвърждаване на културния етикет „Град на свободния дух“.

euShipments.com

euShipments.com е компания, предоставяща решения за фулфилмънт и международни доставки ексклузивно за индустрията на електронната търговия.

През 2023 г. euShipments.com е призната от Financial Times за една от най-бързо развиващите се компании в Европа и е класирана на водеща позиция сред българските представители в списъка FT1000: Europe’s fastest-growing companies.

FAAC Bulgaria logo

ФААК България води началото си от 1981 г. като част от американската група Datapark, позната на световните пазари с инсталации на паркинг системи в Северна и Южна Америка, Европа и Австралия. Развойната дейност в България стартира през 1995 г., а две години по-късно компанията започва производствена дейност в страната. През 2002 г. е изграден първият завод в гр. Тутракан, който в последствие прераства в индустриален парк.

От 2012 г. ФААК България е част от FAAC Technologs, световен лидер на пазара за автоматизирани системи. С повече от петдесет години опит, с над 3600 служители в 29 страни по света и търговска мрежа от официални дистрибутори в повече от 80 страни FAAC се превърна в една от най-големите международни групи в света в тази област. Компанията предлага пълна гама от цялостни решения за автоматизация на гаражни врати, автоматични бариери, пешеходни входове, боларди и системи за управление на паркинги.

MentorMAte logo

МенторМейт е глобална софтуерна компания, предлагаща услуги за цялостна дигитална трансформация. Базирайки дейността си на комплексен троен подход, МенторМейт съчетава успешна бизнес стратегия, вдъхновяващ дизайн и качествено софтуерно инженерство. Компанията предлага разнообразни кариерни възможности, работа по вълнуващи проекти, обучителни програми и гъвкав модел на работа. МенторМейт има офиси в София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Минеаполис (САЩ), Гьотеборг (Швеция) и Асунсион (Парагвай), както и колеги в още над 30 държави.

Хабитати

Хабитатисподелено пространство за любители на апетитни печива, фермерски продукти, ароматно кафе и крафт бира.

ул. „Добри Немиров“ 11 в гр. Русе.

ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБИРАШ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В ДИГИТАЛНИЯ СВЯТ ПРЕДИ ВСЕКИ ДРУГ?

Запиши се за месечния ни бюлетин и ще научаваш всичко първи: събития, обучения, новини и възможности.