fbpx

Уебинарът на @O2K ще ви ориентира какво се случва в момента на NFT сцената и какво се очаква в бъдеще. Ще научите важна информация от гледната точка на предприемача, юриста и данъчния експерт.

Участници:

  • Д-р Христина Георгиева, адвокат, член на Европейския правен институт
  • Vincent Perriard, съосновател на фондация ORIGYN
  • Емилиян Енев, съосновател и изпълнителен директор, ReCheck
  • Антония Ейландер, крипто корпоративен и данъчен адвокат и основател на @O2K

Уебинарът е на английски език и включва следните теми:

  • Какво представляват NFT, защо се превръщат в основна тенденция в пространството на крипто активите?
  • Какви са правните аспекти на NFT и поддържат ли се законите за интелектуална собственост?
  • Какви са технологичните решения около NFT?
  • Как могат да се използват NFT в индустрията за изкуство и луксозни стоки?

Видео източник: https://www.o2k.tech

NFT trends

Шест месеца в блокчейн са 6 години в останалите индустрии.

Емилиян Енев

основател на сдружение Startup Factory и съосновател на Recheck

Настоящата публикация е създадена от екипа на сдружение Startup Factory в рамките на проект Развитие на дигитални и предприемачески умения в Русе и региона“, който се реализира с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“.

Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на сдружение Startup Factory и не отразяват непременно вижданията на Фондация „Америка за България“ или нейните партньори.

Подобни статии

Акцентите от Dutch Blockchain Week 2022

Акцентите от Dutch Blockchain Week 2022

Dutch Blockchain Week се проведе от 21 до 27 ноември 2022 и включи множество вдъхновяващи физически, виртуални и хибридни събития.

Америка за България - партньори на StartupFactory

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.

Фондацията е плод на успеха на Българо- американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: us4bg.org

Лого БФЖ

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи активно вече шеста година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и региона. Организираме обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕ, ДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризираме възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса. Предоставяме обучителни ресурси и свободни за ползване инструменти.

Сподели с приятели