fbpx
Share

Уебинарът на @O2K ще ви ориентира какво се случва в момента на NFT сцената и какво се очаква в бъдеще. Ще научите важна информация от гледната точка на предприемача, юриста и данъчния експерт.

Участници:

  • Д-р Христина Георгиева, адвокат, член на Европейския правен институт
  • Vincent Perriard, съосновател на фондация ORIGYN
  • Емилиян Енев, съосновател и изпълнителен директор, ReCheck
  • Антония Ейландер, крипто корпоративен и данъчен адвокат и основател на @O2K

Уебинарът е на английски език и включва следните теми:

  • Какво представляват NFT, защо се превръщат в основна тенденция в пространството на крипто активите?
  • Какви са правните аспекти на NFT и поддържат ли се законите за интелектуална собственост?
  • Какви са технологичните решения около NFT?
  • Как могат да се използват NFT в индустрията за изкуство и луксозни стоки?

Видео източник: https://www.o2k.tech

NFT trends

Шест месеца в блокчейн са 6 години в останалите индустрии.

Емилиян Енев

основател на сдружение Startup Factory и съосновател на Recheck

Настоящата публикация е създадена от екипа на сдружение Startup Factory в рамките на проект Развитие на дигитални и предприемачески умения в Русе и региона“, който се реализира с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“.

Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на сдружение Startup Factory и не отразяват непременно вижданията на Фондация „Америка за България“ или нейните партньори.

Подобни статии

Дигиталният маркетинг в Web 3.0 – коя ще е суперсилата в новата интернет мрежа?

Дигиталният маркетинг в Web 3.0 – коя ще е суперсилата в новата интернет мрежа?

Web 3 е нов модел на интернет с много по-голяма изчислителна мощ и потенциал. Включва напълно децентрализирани приложения от типа „peer-to-peer“, които са устойчиви на цензура и не могат да бъдат спрени от никого – дори от правителства или корпорации.

Америка за България - партньори на StartupFactory

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната.

Фондацията е плод на успеха на Българо- американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: us4bg.org

Лого БФЖ

Startup Factory e организация с нестопанска цел, която работи активно вече шеста година за развитието на дигиталните и предприемачески умения на ученици, студенти и възрастни от Русе и региона. Организираме обучения и тематични събития в три направления: ПРОГРАМИРАНЕ, ДИЗАЙН и ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО. Популяризираме възможностите, които предоставят децентрализираните технологии и БЛОКЧЕЙН и тяхното приложение в бизнеса. Предоставяме обучителни ресурси и свободни за ползване инструменти.